ARVOT FOREDATA TYÖPAIKKANA MEDIALLE

Meistä

Foredata perustettiin vuonna 2007 aidosta halusta auttaa työnhakijoita työllistymään ja innostuksesta edistää työnhakijoille tarjottujen palvelujen yksilöllisyyttä sekä tehokkuutta. Tuomme digitalisoinnin hyödyt osaksi työllistymistä ja työllistymisen edistämistä yhdistämällä palveluihimme syvällisen työmarkkina- ja ennusteosaamisemme sekä toimintakentän tuntemuksemme. Tarjoamme ForeAmmatti-palveluamme niin valmennusyhtiöille kuin kuntien ja valtion työllistymisen edistämisestä vastaaville tahoille. Asiakkainamme on kuntia, TE-toimistoja, ELY-keskuksia, oppilaitoksia sekä yrityksiä, joiden asiantuntijoilla, asiakkailla ja opiskelijoilla ForeAmmatti.fi-palvelumme on käytössä.

Työttömissä työnhakijoissa on valtava potentiaali. Monipuolisen ForeAmmatti-palvelumme keinoin tuemme sekä työvoimapalveluiden asiakkaita, organisaatioita että asiantuntijoita asiakkaan työmarkkina-aseman hahmottamisessa ja tunnistamisessa. Palvelumme keinoin asiakas ja asiantuntija saavat realistisen kuvan asiakkaan osaamisesta ja osaamisen kehittämistarpeista suhteessa tarjolla oleviin työpaikkoihin. Työllistymisen edistämisen organisaatioille ForeAmmatti tarjoaa välineen asiakastiedon organisoimiseen, hallinnoimiseen ja raportoimiseen, tiedon hyödyntämiseen sekä prosessien digitalisoimiseen ja uudistamiseen.

Me emme tuota vain digipalvelua, vaan tarjoamme kokonaisuuden, joka sisältää työkaluja asiakkaan valmentamiseen, tukemiseen ja työllistymisen edistämiseen. ForeAmmatin avulla voi kartoittaa osaamistaan, etsiä erilaisia uravaihtoehtoja yli kuntarajojen ja löytää uusia näkökulmia sekä oivalluksia urasuunnitteluun, työnhakuun ja ammatinvalintaan. Palvelumme avulla tieto liikkuu myös eri organisaatioiden välillä. Palvelujemme avulla voimme lisäksi ratkaista monia organisaatioiden GDPR-haasteista. ForeAmmatti-palvelun mukana tulee aina asiantunteva, välittävä ja inhimillinen koulutuspalvelu, jonka tavoitteena on vastata asiakkaan todellisiin tarpeisiin, ja tehdä näin ForeAmmatin käyttämisen aloittamisesta mahdollisimman vaivatonta.

Digitalisoinnin ja valmentavan otteen yhdistäminen tehostaa työllistymistä. Digitalisoinnin keinoin resurssit voidaan kohdistaa sinne, missä niitä tarvitaan eniten. Työnhakijan potentiaalin tunnistaminen sekä valmentava työote taas tukevat työnhakijan kyvykkyyden ja hyvinvoinnin kokemusta, mikä mahdollistaa kustannussäästöjen syntymisen pitkällä aikavälillä.

Arvot

Suunnistamme niin yrityksen sisäisessä kuin ulkoisessakin tekemisessä kompassina yhdessä määrittelemämme arvot, joista pidämme rohkeasti kiinni tilanteessa kuin tilanteessa.

Yhteistyö

Onnistumisen edellytyksenä on hyvä yhteistyö. Tarjoamme asiakkaille aina erinomaista, välittävää palvelua. Meille tärkeitä niin sisäisten kuin ulkoistenkin yhteistyökumppaneidemme kanssa toimiessa ovat hyvän ilmapiirin vaaliminen, toisten kunnioittaminen ja auttaminen sekä oman ja muiden työn arvostaminen. Foredatassa yhteistyön kulmakiviä ovatkin luottamus, rehellisyys ja vilpittömyys: parhaat tulokset pitkällä aikavälillä syntyvät avoimesta vuorovaikutuksesta ja yhteisestä tekemisestä.

Luovuus

Uuden ideoiminen ja muutoksen mukana eläminen ovat meille elinehto. Tavoittelemme kaikessa toiminnassamme sitä, että erilaiset mahdollisuudet tulisi kartoitettua luovasti ja moninäkökulmaisesti. Tavoitteenamme on aina, että asiat menisivät kerralla nappiin. Välillä mekin kuitenkin erehdymme - menestyneimmät ovat todennäköisesti yrittäneet, erehtyneet ja sen myötä myös oppineet eniten. Siksi täydellisyyttä tärkeämpää on tavoitella luovia ja jatkuvasti kehittyviä ratkaisuja.

Joustavuus

Asiakkaiden tarpeita tarkasti kuuntelemalla sekä joustavasti yhdessä tekemällä löydetään yleensä laadukkain ja hedelmällisin lopputulos. Palvelujemme monipuoliset mahdollisuudet sekä tapamme tehdä yhteistyötä joustavasti tarjoavat asiakkaillemme keinon löytää juuri heidän tarpeisiinsa sopivan kokonaisuuden. Meille tärkeintä onkin etsiä niin työllistymisen edistämisen organisaatioita, asiantuntijoita kuin asiakkaitakin parhaalla mahdollisella tavalla eteenpäin vievät ratkaisut. Sisäisesti toimiessamme arvostamme itseohjautuvuutta, autonomiaa, rentoutta ja vapautta, sillä uskomme vakaasti, että näiden vaaliminen sekä edistäminen mahdollistavat ketterän ja joustavan toimimisen.

Rohkeus

Meillä ollaan ennemmin rohkeita kuin varovaisia. Pyrimme jatkuvasti uudistamaan ja parantamaan toimintaamme sekä tuomaan uusia ratkaisuja niin toimintakentällemme kuin yritykseen sisäisesti. Foredatassa jokaisella on lupa – ja oikeastaan vastuukin – kyseenalaistaa toimimatonta sekä toimia muutoksen eteen, jos toimivuus ja toiminnan parantaminen sitä edellyttävät. Meillä uskalletaan olla avoimesti keskeneräisiä, mutta myös innostua ja olla uteliaita uutta kohtaan, sillä näiden avulla inhimillinen pääoma kasvaa. Yrityksemme arvot ohjaavat valintojamme ja pidämmekin niistä rohkeasti kiinni tilanteessa kuin tilanteessa.

KIINNOSTUITKO?
OTA MEIHIN ROHKEASTI YHTEYTTÄ

Haluatko kuulla lisää toiminnastamme? Haluatko keskustella yhteistyöstä tai palkata meidät? Meihin voit olla yhteydessä henkilökohtaisesti.

Katso yhteystiedot Ota yhteyttä lomakkeella

Foredata työpaikkana

Foredatassa pääset tekemään töitä aidosti merkityksellisten asioiden parissa. Asiakkainamme on niin valmennusyhtiöitä kuin kuntien ja valtion työllistymisen edistämisestä vastaavia organisaatioita. Me haluamme tekemisellämme auttaa työnhakijoita työllistymään ja edistää työnhakijoille tarjottujen palvelujen yksilöllisyyttä sekä tehokkuutta.

Foredata on työnantajana ennen kaikkea joustava, ja tarjoaa näin ollen mahdollisuuden rentoon ja vapaaseen työn tekemiseen. Toimipisteemme sijaitsee Pirkanmaalla, mutta etätyö on meille aina arkipäivää - teemme siis työt siellä, missä se itselle parhaiten sopii.

Me foredatalaiset olemme rento joukko asiantuntijoita ja koemmekin olevamme yhtä isoa perhettä. Tiimimme koostuu eri alan ammattilaisista ja meille mahtuu erilaisia persoonia, joista jokainen tuo työyhteisöömme arvokkaan lisän. Me uskomme, että tehokkuus syntyy tiimityöstä. Vaalimme näin ollen yhteisöllisyyttä sekä toisten kannustamista ja auttamista. Tahdomme tarjota jokaiselle mahdollisuuden toimia oman potentiaalinsa mukaisesti turvalliselta tuntuvassa ympäristössä. Meillä ihmiset tulevat ihan oikeasti aina ensin: työhyvinvointi ja -motivaatio sekä jatkuva kehittyminen ovat meille tärkeimpiä prioriteetteja.

TYÖNTEKIJÄT KERTOVAT

Näin työntekijämme kertovat Foredatalla työskentelystä omin sanoin.

Vapaus ja vastuu

Omasta työstä saa ottaa vastuun ja toimia omien tavoitteiden mukaisesti. Saan johtaa itse omaa työskentelyäni ja käyttää omia aivojani.

Joustavuus

Arvostan mahdollisuutta aikatauluttaa itse omaa työskentelyäni ja tehdä vaikka täysin etätyötä. Asioista sopiminen on helppoa.

Merkityksellinen työ

Teemme tärkeää työtä, jolla edistetään työllistymistä ja jolla on oikeasti vaikutusta. Työ sopii arvomaailmaani.

Modernit työkalut

Yritys on koko ajan kehittyvä ja työvälineet tukevat sujuvaa työntekoa.

Rento työyhteisö

Meillä on helposti lähestyttävä ja rento porukka, jossa on hyvä yhteishenki, kannustava ilmapiiri ja huumorintajua. Omat ajatukset ja ideat on turvallista esittää ja kaikki otetaan mukaan.

Monipuolisuus ja kehittyminen

Arvostan mahdollisuutta vaikuttaa omaan työnkuvaan ja työn sisältöihin. Koska työnkuva on laaja ja työ monipuolista, niin itsekin kehittyy tosi monella osa-alueella. Omaa ammatillista kehittymistä myös tuetaan erilaisilla koulutuksilla ja ilmapiiri kannustaa kehittymiseen.

Avoimet työpaikat

Ikävä kyllä meillä ei ole tällä hetkellä haussa tekijöitä mihinkään tiettyyn, nimettyyn tehtävään. Voit kuitenkin aina lähettää meille työ-, lopputyö- tai harjoitteluhakemuksen osoitteeseen kristiina.kotilainen@foredata.fi.

Arvostamme YKSITYISYYTTÄSI

Arvostamme yksityisyyttäsi ja olemme sitoutuneet suojaamaan sitä. Käsittelemme antamiasi henkilötietoja ainoastaan siihen tarkoitukseen, mihin niitä pyydämme ja noudatamme käsittelyssä kaikkea henkilötietojen käsittelyyn sovellettavaa lainsäädäntöä.

Medialle

Foredata perustettiin aidosta halusta auttaa työnhakijoita työllistymään ja innostuksesta edistää työnhakijoille tarjottujen palvelujen yksilöllisyyttä sekä tehokkuutta.

Tuomme digitalisoinnin hyödyt osaksi työllistymistä ja työllistymisen edistämistä yhdistämällä palveluihimme syvällisen työmarkkina- ja ennusteosaamisemme sekä toimintakentän tuntemuksemme. Ratkaisumme on ForeAmmatti.fi-palvelu, joka auttaa ihmisiä elämänkokoisissa valinnoissa työnhakuun ja urasuunnitteluun liittyen. Autamme vuosittain kymmeniätuhansia ihmisiä heidän työelämäänsä liittyvissä valinnoissa. Asiakkainamme on niin valmennusyhtiöitä kuin kuntien ja valtion työllistymisen edistämisestä vastaavia tahoja.

Olemme tällä hetkellä noin kymmenen hengen poppoo, joka suunnistaa niin yrityksen sisäisessä kuin ulkoisessakin tekemisessä kompassinaan yhdessä määrittelemämme arvot, joista pidämme rohkeasti kiinni tilanteessa kuin tilanteessa.

Foredata niputettuna

Perustettu 2007

Päätuotteena ForeAmmatti-palvelu

Toimialueena Suomi

Käyntitoimisto Tampereella

Työntekijöitä n. 10 henkilöä

KIINNOSTUITKO?

Haluatko tutustua palveluihimme tarkemmin? Tuotteet ja palvelut -sivuilta löydät lisätietoa tarjonnastamme.

TUTUSTU PALVELUIHIMME

FOREDATAN MEDIAYHTEYDET JA -KYSELYT

Me foredatalaiset olemme median käytettävissä asiantuntijahaastatteluihin. Otathan yhteyttä markkinointi- ja viestintäpäällikköömme kertoaksesi kuinka voimme olla avuksi. Tuotamme lisäksi ajoittain ajankohtaista työllistymistä ja työllistymisen edistämistä käsitteleviä kirjoituksia ForeAmmatti-palvelumme kotisivuille foreammatti.fi/ajankohtaista median hyödynnettäväksi.

Jaana
Pitkänen

Markkinointi- ja
viestintäpäällikkö

jaana.pitkanen@foredata.fi

050 543 0879

FOREDATAN VALOKUVIEN JA LOGOJEN KÄYTTÖ

Voit ladata viralliset logoaineistomme sekä valokuvat alta. Käyttäessäsi Foredatan aineistoja, toivomme sinun pyytävän meiltä luvan aineiston käyttöön. Voit laittaa julkaistavan aineiston hyväksyttäväksi osoitteeseen jaana.pitkanen@foredata.fi. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Lataa logot Lataa valokuvat

Ladattavat valokuvat

Kuvagalleriassa on esillä kaikki ladattavassa kansiossa olevat valokuvat. Kuvat on nimetty ladattavaan kansioon kuvien valmiilla kuvatekstiehdotuksilla.

ForeAmmatti-palvelu apunasi tyollistymisessa ja tyollisyydenhoidon digitalisoimisessa

ForeAmmatti-palvelu apunasi työllistymisessä ja työllistymisen edistämisen digitalisoimisessa.

Foredata perustettiin aidosta halusta auttaa tyonhakijoita tyollistymaan ja innostuksesta edistaa tyollisyydenhoidon yksilollisyytta seka tehokkuutta_Kuvassa Foredatan perustaja toimitusjohtaja Jari Jarvinen

Foredata perustettiin aidosta halusta auttaa työnhakijoita työllistymään ja innostuksesta edistää työnhakijoille tarjottujen palvelujen yksilöllisyyttä sekä tehokkuutta. Kuvassa Foredatan perustaja, toimitusjohtaja Jari Järvinen.

Foredatan kaupallinen johtaja Jukka Suontausta

Foredatan kaupallinen johtaja Jukka Suontausta.

Foredatan tuote- ja palvelujohtaja Mikael Andolin

Foredatan tuote- ja palvelujohtaja Mikael Andolin.

Foredatan toimipiste sijaitsee Pirkanmaalla_mutta etatyoskentely on yrityksessa arkipaivaa_Tyot tehdaan siella missa se itselle parhaiten sopii

Foredatan toimipiste sijaitsee Pirkanmaalla, mutta etätyöskentely on yrityksessä arkipäivää. Työt tehdään siellä, missä se itselle parhaiten sopii.

Foredata auttaa vuosittain kymmeniatuhansia ihmisia heidan tyoelamaansa liittyvissa valinnoissa_Kuvassa vasemmalta Jari Jarvinen Mikael Andolin ja Jukka Suontausta

Foredata auttaa vuosittain kymmeniätuhansia ihmisiä heidän työelämäänsä liittyvissä valinnoissa. Kuvassa vasemmalta Jari Järvinen, Mikael Andolin ja Jukka Suontausta.