MUUT PALVELUMME

TUOTTEET JA PALVELUT

Tavoitteenamme on tuoda digitalisoinnin edut ja hyödyt osaksi osaamisen tunnistamista ja kehittämistä, työllistymistä ja työllistymisen edistämistä sekä yhdistää tähän kaikkeen ajantasainen työmarkkinatieto.

Foreammatti

Päätuotteemme ForeAmmatti-palvelu tarjoaa työkaluja ja tietoa työllistymiseen ja työllistymisen edistämisen digitalisoimiseen. ForeAmmatin työkalujen avulla työnhakija näkee selkeämmin oman osaamisensa ja sitä kautta oman tilanteensa työmarkkinoilla. Työnhaun ja urasuunnittelun tueksi ForeAmmatti tarjoaa tarvittavat tiedot yli 400 ammatista, yli 2000 tutkinnosta, TE-palveluissa julkaistuista avoimista työpaikoista sekä ammattien kilpailutilanteesta – nyt ja tulevaisuudessa.

ForeAmmatti on SaaS-palvelu eli ohjelmisto, joka toimii palveluna. Toiselta nimeltään SaaS-palvelua kutsutaan pilvipalveluksi. ForeAmmatti on ohjelmisto, jota me ylläpidämme ja jota asiakkaamme käyttävät verkkoselaimella. Palvelemme asiakkaitamme osoitteessa foreammatti.fi.

TUTUSTU FOREAMMATTIIN
ForeAmmatti.fi - Löydä urasi. Löydä työpaikkasi.

MUUT PALVELUMME

Hyödynnämme vuosien aikana kertynyttä syvällistä työmarkkina- ja ennusteosaamistamme sekä toimikentän tuntemustamme myös ForeAmmatti-palvelun ulkopuolella. Tuotamme sekä omaehtoisesti että tilauksesta erilaisia ennusteita, analyyseja ja muuta tietoa. Lisäksi meitä kiinnostaa yleisesti työmarkkinat kaikkine ilmiöineen.

TYÖMARKKINA-ANALYYSIT JA ENNUSTEET

Tekemiemme analyysien ja ennusteiden pohjana ovat useimmiten laajat ja tuoreet tilastot työllisistä, työttömistä ja työvoiman ulkopuolisista. Näitä ja muita tietojamme yhdistämällä pystymme mm. arvioimaan minkä alan osaajista on pulaa ja toisaalta millä aloilla on liikaa koulutusta. Oman analysointi- ja ennustetyömme lisäksi ja rinnalla teemme tarkempia analyysejä asiakkaillemme ja pyrimme vastaamaan erilaisiin työmarkkinoiden tarpeista lähteviin kysymyksiin. Asiakkaina ovat olleet esim. työ- ja elinkeinoministeriö sekä opetus- ja kulttuuriministeriö.

OSAAMISANALYYSIT

Avoimet työpaikat, työnhakijat ja näiden kohtaanto ovat osaamistarveanalyysiemme perusta. Pystymme arvioimaan, millainen osaaminen korostuu eri alueilla, mitä työnantajat todella hakevat ja mitä asiakkaasi todella osaavat. Käytössä ovat esim. tekstianalyysin keinot yhdistettynä hyvin kattavaan työmarkkinoiden tietovarantoomme. Asiakkaina ovat olleet esim. Opetushallitus sekä Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus.

HANKKEET JA PROJEKTIT

Ehdota meille mielenkiintoista projektia, niin jutellaan yhteistyömahdollisuuksista! Esimerkkinä toimikoon Tampereen yliopiston vetämä Horisontti 2020 -ohjelman tutkimushanke Adult Education as a Means to Active Participatory Citizenship EduMAP, jossa kehitettiin ja tutkittiin mm. älykästä päätöksenteon tukijärjestelmää aikuiskoulutuksen ja syrjäytymisen ehkäisyn näkökulmista.

ASIANTUNTIJAPUHEENVUOROT

Jalkaudumme aika ajoin asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme järjestämiin tilaisuuksiin jakamaan oivalluksiamme sekä tietoa ja tilastoja tämän päivän ja huomisen työmarkkinoista.

KIINNOSTUITKO?
OTA MEIHIN ROHKEASTI YHTEYTTÄ

Haluatko kuulla lisää toiminnastamme? Haluatko keskustella yhteistyöstä tai palkata meidät? Meihin voit olla yhteydessä henkilökohtaisesti.

KATSO YHTEYSTIEDOT